Breaking nieuws:Brand uitgebroken in Ajax-stadion….

Brand uitgebroken in Ajax-stadion

Amsterdam – Een brand is vandaag uitgebroken in de Johan Cruijff ArenA, het stadion van Ajax, waardoor paniek ontstond onder de aanwezigen. De brand zou zijn ontstaan in een van de technische ruimtes onder de tribunes, volgens voorlopige rapporten.

De hulpdiensten arriveerden snel ter plaatse en wisten de brand onder controle te krijgen voordat deze zich verder kon verspreiden. Hoewel er op het moment van de brand geen wedstrijd aan de gang was, waren er wel werknemers en stadionpersoneel aanwezig. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de brand was, maar er wordt een onderzoek gestart om de exacte toedracht te achterhalen. Ajax heeft in een verklaring laten weten samen te werken met de autoriteiten en te zorgen voor de veiligheid van iedereen in en rond het stadion.

De schade aan het stadion wordt momenteel beoordeeld, maar er wordt verwacht dat het incident geen gevolgen zal hebben voor de geplande wedstrijden in de komende weken. Meer informatie zal volgen zodra het onderzoek vordert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *