Rangers lijden 2-1 nederlaag tegen Nederlandse grootmacht Ajax in hun tweede oefenwedstrijd….

Rangers lijden 2-1 nederlaag tegen Nederlandse grootmacht Ajax in hun tweede oefenwedstrijd….

Ajax vs Rangers prediction, preview, team news and more | UEFA Champions  League 2022-23| All Football

In een spannend duel hebben de Rangers met 2-1 verloren van Ajax, een van de meest vooraanstaande clubs in Nederland, tijdens hun tweede oefenwedstrijd van het seizoen. De wedstrijd vond plaats in een atmosfeer vol verwachting, waarbij beide teams gretig waren om hun voorseizoenprestaties te verbeteren.

Ajax opende de score vroeg in de wedstrijd met een prachtig doelpunt van Steven Bergwijn, die zijn uitstekende vorm voortzette. De Rangers wisten echter snel te reageren met een gelijkmaker door een goed geplaatste kopbal van Connor Goldson na een scherpe hoekschop.

Rangers 1-3 Ajax: Giovanni van Bronckhorst's side record worst campaign in  CL history | Football News | Sky Sports

In de tweede helft nam Ajax opnieuw de leiding door een doelpunt van Brian Brobbey, die koel bleef onder druk en de bal langs de keeper van de Rangers plaatste. Ondanks meerdere pogingen en een sterk slotoffensief konden de Rangers geen tweede gelijkmaker vinden.

Steven Bergwijn shuts down Rangers annihilation question as Ajax star  dismisses Celtic drubbing - Daily Record

Deze nederlaag is een tegenslag voor de Rangers, maar biedt ook waardevolle lessen en verbeterpunten in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Ajax, aan de andere kant, toonde hun klasse en bereidt zich met vertrouwen voor op de aankomende competities.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *