**BREAKING: Ajax-keeper Gerónimo Rulli is ontslagen vanwege…..

BREAKING: Ajax-keeper Gerónimo Rulli is ontslagen vanwege…..

 

Rulli werkt aan vertrekstrategie bij Ajax' | Soccernews.nl

In een onverwachte en schokkende wending heeft AFC Ajax vandaag aangekondigd dat hun nummer één doelman, Gerónimo Rulli, met onmiddellijke ingang is ontslagen. De club heeft tot nu toe geen details vrijgegeven over de exacte reden van zijn ontslag, maar geruchten en speculaties doen de ronde in zowel de media als onder de fans.

Volgens bronnen dicht bij de club is het ontslag van Rulli te wijten aan een reeks incidenten die zowel binnen als buiten het veld plaatsvonden. Een anonieme insider meldde dat er sprake was van disciplinaire problemen, waaronder herhaaldelijke te laat komen op trainingen en een vermeende ruzie met een teamgenoot. Dit zou het geduld van het management en de technische staf hebben doen verslijten.

Daarnaast doen er verhalen de ronde over een mogelijk schandaal buiten het voetbalveld. Verschillende media hebben gesuggereerd dat Rulli betrokken zou zijn bij een juridische kwestie, hoewel dit nog niet bevestigd is door officiële bronnen. Mocht dit waar zijn, dan zou het begrijpelijk zijn waarom Ajax zou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *