Het nieuws :Ajax Amsterdam heeft zijn zinnen gezet op Burnley-spits als mogelijke vervanger…

Ajax Amsterdam heeft zijn zinnen gezet op Burnley-spits als mogelijke vervanger van Akpom.

Volop interesse in Akpom: Ajax krijgt te maken met zes Premier League-clubs'

Ajax Amsterdam kijkt naar de Engelse markt voor versterking en heeft Burnley-spits Jay Rodriguez in het vizier als een mogelijke vervanger voor Chuba Akpom. Met de mogelijke transfer van Akpom naar een andere club, zoekt Ajax naar een ervaren aanvaller om het gat op te vullen dat hij achterlaat.

Jay Rodriguez, die momenteel bij Burnley speelt, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties in de Premier League en wordt gezien als een geschikte kandidaat om de aanvalslinie van Ajax te versterken. De 34-jarige spits brengt een schat aan ervaring en een bewezen staat van dienst mee, wat hem een waardevolle aanwinst zou maken voor het team van de Amsterdamse club.

Volgens bronnen binnen Ajax wordt er serieus overwogen om een bod uit te brengen op Rodriguez, in de hoop de transfer snel rond te krijgen. De club is vastberaden om hun selectie op tijd voor het nieuwe seizoen te versterken en ziet in de Burnley-spits een potentiële sleutelspeler

Ajax Amsterdam eye move for Burnley striker as a potential replacement for  Akpom | All Nigeria Soccer.

De mogelijke komst van Rodriguez zou een belangrijke zet zijn voor Ajax, dat altijd streeft naar zowel binnenlandse als internationale successen. Fans kijken gespannen toe hoe de transferontwikkelingen zich ontvouwen, in de hoop dat de club hun aanvalslinie succesvol kan versterken voor de komende uitdagingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *