Triest Nieuws: Ajax Assistent-Coach Overleden…….

Triest Nieuws: Ajax Assistent-Coach Overleden…….

Michael Valkanis describes being in the centre of the attack on Israel -  Neos Kosmos

In triest nieuws dat de voetbalwereld heeft geschokt, is bekendgemaakt dat een assistent-coach van Ajax onverwachts is overleden. De club heeft een officiële verklaring uitgegeven waarin zij hun diepe droefheid en medeleven uitspreken naar de familie en vrienden van de overledene.

“Met grote droefheid moeten wij het overlijden van onze geliefde assistent-coach melden. Hij was een toegewijde professional, een mentor voor veel spelers en een gewaardeerd lid van de Ajax-familie. Onze gedachten en gebeden gaan uit naar zijn familie en dierbaren in deze moeilijke tijd,” aldus de verklaring van Ajax.

De naam van de assistent-coach wordt uit respect voor de privacy van de familie nog niet bekendgemaakt. Hij was al geruime tijd betrokken bij Ajax en had een belangrijke rol in de ontwikkeling van jonge talenten en de ondersteuning van het eerste elftal.

Reds coach Michael Valkanis focuses on team drills and nullifying Wanderers  star Shinji Ono | news.com.au — Australia's leading news site

Fans en collega’s hebben hun schok en verdriet geuit op sociale media, waarbij velen zijn bijdragen aan de club en zijn warme persoonlijkheid herinneren. “We zijn diep bedroefd door dit nieuws. Hij was een geweldige coach en een nog betere persoon. Hij zal enorm gemist worden,” schreef een fan op Twitter.

Ajax zal naar verwachting een herdenkingsdienst organiseren om de assistent-coach te eren en zijn leven te vieren. Verdere details hierover zullen te zijner tijd bekendgemaakt worden.

De voetbalwereld rouwt om het verlies van een toegewijde en gepassioneerde coach, wiens nalatenschap voortleeft in de vele spelers die hij heeft begeleid en geïnspireerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *