Gefeliciteerd:  Ajax-speler Gerónimo Rulli Vraagt Zijn Partner Ten Huwelijk….

 Ajax-speler Gerónimo Rulli Vraagt Zijn Partner Ten Huwelijk.

Ajax ziet Gerónimo Rulli opvallende keuze maken na eerdere wens |  OneFootball

In een hartverwarmend moment heeft Ajax-doelman Gerónimo Rulli zijn partner ten huwelijk gevraagd. De romantische gebeurtenis vond plaats in een intieme setting, waarbij Rulli zijn liefde en toewijding voor zijn geliefde openlijk toonde.

Gerónimo Rulli, die sinds zijn komst naar Ajax een belangrijke rol heeft gespeeld in het team, besloot om zijn partner op een bijzondere manier te verrassen. De aanzoek werd gedaan op een schilderachtige locatie, compleet met een prachtig uitzicht en een zorgvuldig geplande omgeving die de sfeer perfect maakte voor het grote moment.

Volgens bronnen dicht bij het paar was het een emotioneel en vreugdevol moment voor beiden. Rulli ging op één knie en stelde de vraag, waarbij hij een schitterende ring presenteerde. Zijn partner zei volmondig ‘ja’, wat leidde tot een vreugdevolle omhelzing en tranen van geluk.

Keeper Geronimo Rulli eerste aankoop van Ajax | Voetbal | Telegraaf.nl

Het nieuws van het huwelijksaanzoek heeft snel de ronde gedaan onder fans en de voetbalgemeenschap. Medespelers en supporters van Ajax hebben hun felicitaties en beste wensen gestuurd naar het gelukkige paar. Velen prezen Rulli niet alleen voor zijn prestaties op het veld, maar ook voor zijn romantische gebaar buiten het veld.

Gerónimo Rulli heeft zich snel aangepast aan het leven in Amsterdam en heeft een sterke band opgebouwd met zowel het team als de fans. Zijn persoonlijke geluk lijkt nu ook zijn professionele leven te complementeren, wat alleen maar kan bijdragen aan zijn motivatie en prestaties op het veld.

Het paar heeft nog geen details bekendgemaakt over hun trouwplannen, maar de supporters en de club kijken uit naar verdere aankondigingen en vieren dit speciale moment mee met hun geliefde doelman.

Ajax haalt nieuwe keeper, wereldkampioen Rulli (30) komt over van Villarreal

Met dit aanzoek heeft Gerónimo Rulli een nieuw hoofdstuk geopend in zijn leven, één gevuld met liefde, belofte en toekomstplannen. De Ajax-gemeenschap viert mee en wenst hen alle geluk toe in hun gezamenlijke toekomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *