Ajax Amsterdam kondigde aan dat manager John Van’t Schip slechts een gerucht is……

Ajax Amsterdam kondigde aan dat manager John Van’t Schip slechts een gerucht is……

John van 't Schip - Wikipedia

Ajax Amsterdam heeft onlangs gereageerd op de geruchten die de ronde doen over een mogelijke aanstelling van John Van’t Schip als nieuwe manager van de club. De clubleiding heeft duidelijk gemaakt dat deze berichten ongegrond zijn en benadrukt dat er geen sprake is van enige onderhandelingen met Van’t Schip.

In een officiële verklaring van de club staat: “We willen graag duidelijk maken dat de geruchten over de mogelijke aanstelling van John Van’t Schip als manager van Ajax Amsterdam volledig ongegrond zijn. Er zijn geen gesprekken gevoerd en er zijn geen plannen om hem aan te stellen.”

De speculaties begonnen toen verschillende media meldden dat Van’t Schip, die een verleden heeft als speler bij Ajax en een succesvolle carrière heeft opgebouwd als coach, in beeld zou zijn om de huidige manager te vervangen. Deze berichten zorgden voor veel ophef onder de supporters en binnen de voetbalwereld.

John Van’t Schip, die momenteel werkzaam is als hoofdcoach van een buitenlandse club, heeft ook gereageerd op de geruchten. In een interview zei hij: “Ik heb geen contact gehad met Ajax over een mogelijke terugkeer als manager. Hoewel ik altijd een speciale band zal hebben met de club, zijn deze geruchten niet gebaseerd op feiten.”

De clubleiding van Ajax heeft verder benadrukt dat zij volledig achter de huidige manager staan en dat er geen plannen zijn voor een verandering in de nabije toekomst. “We hebben vertrouwen in de capaciteiten van onze huidige manager en zijn team. Ons focus ligt op het behalen van onze doelstellingen voor dit seizoen en we willen geen afleiding door ongefundeerde speculaties,” aldus de verklaring.

Ondanks de ontkenning van zowel de club als Van’t Schip zelf, blijven sommige supporters hopen op een mogelijke terugkeer van de oud-speler. Voor nu lijkt het erop dat de geruchten over John Van’t Schip slechts een storm in een glas water zijn, en dat Ajax Amsterdam vastberaden is om met hun huidige staf vooruit te blijven gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *