Ajax-doelman Gerónimo Rulli heeft een transfer aangevraagd nadat hij zijn positie als eerste keus bij de club verloren heeft….

Ajax-doelman Gerónimo Rulli heeft een transfer aangevraagd nadat hij zijn positie als eerste keus bij de club verloren heeft.

Domper voor Ajax: doelman Gerónimo Rulli komt dit jaar niet meer in actie  wegens schouderblessure | Het Parool

Ajax-doelman Gerónimo Rulli heeft een transfer aangevraagd nadat hij zijn positie als eerste keus bij de club verloren heeft.

Rulli, die in 2022 naar Ajax kwam, had aanvankelijk een veelbelovende start in Amsterdam. Zijn ervaring en vaardigheden leken goed aan te sluiten bij de speelstijl van de club onder trainer Erik ten Hag. Hij begon als eerste doelman aan het seizoen, maar recente prestaties en beslissingen van de technische staf hebben geleid tot een verandering in de hiërarchie van de doelmannen.

Na een reeks wedstrijden waarin Rulli zijn plaats in het doel moest afstaan, heeft de Argentijnse doelman nu besloten om zijn toekomst elders voort te zetten. Hoewel Rulli zijn best heeft gedaan om zijn vorm te herstellen en zijn waarde te tonen, zijn de recente ontwikkelingen bij Ajax voor hem aanleiding geweest om naar nieuwe mogelijkheden te kijken.

De situatie rondom Rulli heeft ook geleid tot speculatie binnen de voetbalwereld over mogelijke bestemmingen voor de doelman. Clubs in binnen- en buitenland hebben mogelijk interesse getoond in zijn diensten, gezien zijn ervaring op hoog niveau en zijn potentieel om een versterking te zijn voor teams die op zoek zijn naar een betrouwbare doelman.

Ajax heeft nog niet officieel gereageerd op het verzoek van Rulli, maar insiders suggereren dat de club bezig is met het verkennen van alternatieve opties voor de positie van eerste doelman. De transfer van Rulli zou Ajax kunnen helpen bij het vrijmaken van salarisruimte en het herstructureren van de selectie voor komend seizoen.

Voor Rulli zelf vertegenwoordigt deze beslissing een belangrijke stap in zijn carrière, waarbij hij op zoek gaat naar een club waar hij zijn kwaliteiten kan laten zien en zijn loopbaan verder kan ontwikkelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *